Şanlıurfa
DOLAR32.1847
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı
Abone ol
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın bizzat yürüttüğü, ”Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.

Vali Hasan Şıldak'ın uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelehassasiyeti sürüyor. Jandarma ve polisin il merkezi ve 13 ilçedegerçekleştirdiği tüm operasyonların birebir takipçisi olan Vali Şıldak,bilinçlendirme çalışmaları ve bağımlı olan kişilerin tedavi uygulamaları ile deyakından ilgileniyor.

Kararlı mücadele kapsamında yapılan çalışmaları belirliaralıklarla kamuoyuna aktaran Vali Şıldak, bağımlılıkla mücadele konusuna daayrı hassasiyet gösteriyor. 

Sürdürülen mücadelenin vatandaşların da desteğiyle dahaetkili olacağını her fırsatta ifade eden Vali Şıldak, bağımlıların tedavisiiçin başlatılan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi”nin etkiliolması için toplumun her kesiminden destek istedi.

Şanlıurfa’daki tüm camilerde bugünkü Cuma namazında okunanhutbenin ardından vatandaşlara çağrı yapıldı.

Yapılan çağrıda;

“Kıymetli Vatandaşlarımız, Bilindiği gibi uyuşturucumaddeler sadece insan sağlığına zarar vermekle kalmamakla, kişinin ailesi veçevresini de etkileyen büyük sosyal sorunlara yol açmaktadır. Uyuşturucuyakarşı ilimizde polisimiz ve jandarmamız ile seferberlik düzeyinde büyük birmücadele yürütüyoruz. Kesintisiz olarak sürdürdüğümüz bu çalışmalar çok etkilisonuçlar veriyor. Özellikle gençlerimizi hedef alan uyuşturucu kullanımınakarşı daha başarılı olabilmek için bütün toplum olarak geniş bir desteğeihtiyaç duyuyoruz. Şanlıurfa Valiliği, uyuşturucuyla mücadelenin yanı sırailimizin tamamında uyuşturucu bağımlılığına karşı da kapsamlı bir projeuygulamaktadır. Bağımlılıktan kurtulmak isteyen kişilerin tedavileriyaptırılmakta, uyuşturucudan arındırılmakta ve tekrar toplumakazandırılmaktadır. “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı projekapsamında sunulan son derece geniş imkânlardan faydalanabilmek, devletimizinsağladığı bu fırsatı değerlendirebilmek için Valilik ve KaymakamlıklarımızdakiAçık Kapı Birimlerine başvuruda bulunulması yeterlidir. Değerlivatandaşlarımızı, tanıdıkları, çevrelerinde bulunan bağımlılıktan kurtulmakisteyen gençlerimizi projeye katılmaları konusunda teşvik etmeye davetediyoruz. Bütün duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Unutmayalım!Uyuşturucu ile mücadele bir vatan görevidir." denildi.

Yapılan çağrı ile kamuoyunda farkındalık oluşturmak vetopyekün mücadelede toplumsal desteğin ve işbirliğinin arttırılmasınınamaçlandığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepkiÖnceki Haber

Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sor...

Viranşehir’de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Viranşehir’de hırsızlık faaliyetleri ayd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar